SET SOLO

RM50.00

RAHSIA KEKAL DARA DGN SUSUKAN QALBU WALAU DAH BERANAK RAMAI.

11 in stock

SKU: SQ2 Category:

Description

PULIHDARA ANDA hanya dengan SEBIJI GULA-GULA!!!
Mampukah para wanita yg sudah berkahwin utk kekal dara kali kedua sepanjang perkahwinan?
­čśś Ya, mampu! Insert 1 biji SQ, kembali dara dlm tempoh 24 jam sahaja. Wow! SQ berfungsi menyerap segala kekotoran dan keputihan sambil merapatkan otot missv. Rasa bersih dan lega ja lepas alien┬▓ keluar tau. Besttt…
.
Anda RUGI jika dah BERKAHWIN tapi tak pernah CUBA
DARA HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP tapi kini anda boleh PUTARKAN KEMBALI saat manis itu BERKALI-KALI
TIDAK PERLU pembedahan
TIDAK PERLU merasa sakit
LEBIH DARA dari ANAKDARA!!! Menggunakan HERBA UNIK dan ASLI yg semakin SUKAR didapati
Dapatkan SEGERA sebelum stok kehabisan!!

Fungsi utama SUSUKAN QALBU (RM40 / 5 Biji):
1- Mencairkan, mengeluarkan dan merawat keputihan.
2- Mengetatkan, merapatkan & mengembalikan grip faraj.
3-Membersihkan laluan vagina

Siapakah yang sesuai menggunakan SUSUKAN QALBU?
1- Wanita yang faraj longgar,becak,berlendir dan berair.
2- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau.
3- Wanita yang mengalami faraj berbau.
4- Wanita yang telah kehilangan grip.
5- Wanita yang ingin mendapat faraj yang ketat semula.

Rasa ketat sq 3-4 hari bergantung pada cara pemakaian faraj tu sendiri…kalau hari2 mau, tak habis air mani smlm kluar dah on lagi, dan kalau sehari 2-3 kali mungkin kesan ketatnya berbeza…anggaran penggunaan seminggu sekali bersesuian dgn purata corak seksual pasangan normal 1 ke 2 kali seminggu…utk nak maintain kekuatan otot2 faraj amalkna sekali Jamu Wanita sbgai maintenance…ade masa rajin2 lah buat senaman kagel utk memperbaiki lagi otot2 faraj yg dah longgar…

Sq tu permulaan seminggu sekali…bila rasa dah selesa boleh jarakkan ikut keperluan…mungkin 2 minggu sekali ikut pada keadaan faraj seseorang…klau suka ketat2 selalu…bole le insert seminggu sekali…jgn lebih2 ye…

Cara penggunaan SQ….

-Seminggu sebiji je…utk first time better pilih hari cuti utk insert…sbb slps insert sq akan bertindakbalas…kdg rasa kurang selesa..kluar air, rasa gatal di situ..tapi bkn sbb sq tu yg gatal tapi bila sq memerah kluar air, lender gatal, keputihan tu yg jadi gatal pada kawasan kulit sensitif disitu…tapi jgn risau…sbb ade yg kulit jenis tahan tu, takde pun rasa gatal atau merenyam Ôś║

Kalau rasa merenyam gatal tu yg baik sbb kotoran lender dlman tu kluar…tak tahn bole cuci tapi jgn korek2 kalau belum 24 jam ye…

-Sq ni bila da insert akan mencair sendiri di dalam…Akan kluar sendiri nti…kalau kotoran atau keputihan/lender jenis bertali tu..bersih atau korek ikut keselesaan sendiri…jgn paksa2 dan pastikan kuku pendek dan bersih…

-off dgn suami 24 jam
waktu period dan kalau hamil pun x bole insert ye..

-Just guna satu jari…biasa guna jari tengah tolak hingga habis…

-Bismillah sebelum insert utk yg muslim­čśŐ­čĹŹ

Additional information

Weight 0.6 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET SOLO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *